Een woordzoeker op maat

Voor online ondernemers die willen opvallen op een originele manier

Ja, je bedrijf loopt al lekker. Maar je wilt jezelf graag meer onderscheiden binnen het grote aanbod binnen jouw vakgebied zodat je meer klanten aantrekt en deze niet meer bij je concurrenten belanden.

Heel leuk al die kaartjes en chocolade die rondgestuurd worden, maar in hoeverre is dat strategisch? De chocolade is in een avondje op en dat kaartje belandt in de prullenbak. Hoe gaaf zou het zijn als je dit kunt aanvullen met een element waarbij ze gelijk jouw bedrijf beter leren kennen?

Je bent op zoek naar de wauw-factor! Je vind de beleving van jouw klanten belangrijk en wilt een onvergetelijke indruk maken zodat jouw klanten jouw naam gaan delen in verhalen en op social media waardoor jij als bedrijf blijft groeien.

Een woordzoeker op maat is voor ondernemers die zin hebben om op een originele manier op te vallen. Voor ondernemers waarbij authenticiteit en klantenbinding hoog in het vaandel staan. 

Door het strategisch inzetten van een puzzel op maat binnen jouw marketing of klantreis leert een klant jouw bedrijf beter kennen. Tijdens de 10 á 15 minuten die het duurt voor het oplossen van een puzzel worden je (potentiële) klanten namelijk constant getriggerd met de woorden die passen bij jouw bedrijf en koppelen ze deze woorden aan jou. Zet je de puzzel in als onderdeel van een kadootje aan je klanten dan voelen ze zich gezien en gewaardeerd.  Dit nodigt ontzettend uit tot het delen op social media. Hiermee vergroot je je bereik en zichtbaarheid. 

KLANTEN DIE EEN PUZZEL OP MAAT HEBBEN INGEZET

Een woordzoeker in de vorm van een ampersand, wat een verrassing!

Wat ik vooral fijn vond aan de samenwerking, was dat Sanne strategisch meedacht over hoe ik de puzzel in kon zetten voor mijn bedrijf. Dat vond ik zelf nogal lastig namelijk.

Na een kwartier sparren lag er een concreet plan op tafel waar ik ontzettend enthousiast over was! Ik kreeg alle ruimte om input te leveren voor de woorden in de puzzel en de uitkomst. Vervolgens verraste Sanne me met het voorstel om de woordzoeker in de vorm van een ampersand te maken, omdat mijn bedrijf &Groei heet. Dat maakte het nóg persoonlijker!

Ik ben ontzettend blij met deze puzzel, die onderdeel uitmaakt van pakketjes die ik naar mijn klanten stuur. Zij kunnen offline aan de slag en na afloop krijgen ze met de uitkomst toegang tot een video waarin ik waardevolle tips met ze deel. Dat is weer eens wat anders dan de standaard Tony chocolaatjes in een welkomstpakket!

Sanne is een echte professional

Mijn folder bevat een puzzel waarbij de termen die ik gebruik alvast even langs komen. Wanneer mensen de oplossing naar mij mailen krijgen ze een exclusieve video om kennis met mij te maken. Op die manier weet ik ook direct mijn potentiële klanten te bereiken.

Sanne is een echte professional, ze verdiept zich in je bedrijf waardoor ze de kernwoorden weet te benoemen die ze verwerkt in de puzzel. Ze komt haar afspraken goed na en levert snel. Ik heb een hele fijne samenwerking met haar gehad.

Ik was ontzettend blij met de resultaten

Ik vond het idee van de puzzel op maat zo gaaf! Ik wist alleen niet goed hoe ik dit in kon zetten.

Het gesprek met Sanne was heel verhelderend. Zij hielp mij bedenken waar ik hem in mijn klantreis in kon zetten en op welke manier. Ik besloot hem in te zetten voor de mensen die op mijn nieuwsbrieflijst staan. De oplossing van de puzzel leidde naar een exclusieve video vol met informatie over Instagram strategisch inzetten. Een video van ruim 25 minuten.

Ik was ontzettend blij met de resultaten. Ik kreeg diverse mailtjes dat het zo leuk was om te doen en dat de video heel waardevol was. De grootste verrassing was toch wel een afspraak via mijn boekingssysteem voor mijn programma. En het meest toffe is uiteraard dat ze instapt in de volgende ronde!

Hoe gaat het in z'n werk?

Voor ik begin met het ontwerpen van de woordzoeker op maat plannen we twee gesprekken:

We beginnen met het strategiegesprek want met alleen een leuke puzzel ben je er nog niet, daarom bespreken we samen waar de puzzel strategisch gezien het beste tot zijn recht komt binnen jouw bedrijf. Hiervoor bekijken we de verschillende mogelijkheden die er zijn. We bepalen het doel dat jij wilt bereiken met de inzet van een puzzel en bepalen aan de hand daarvan de beste plek binnen je marketing of klantreis. Ook bespreken we de verschillende mogelijkheden die er zijn volgend op de oplossing. Ik geef je verschillende handvatten voor het bedenken van de oplossing en de woordenlijst die we in het puzzelgesprek doorspreken.

Tijdens het puzzelgesprek hakken we de knoop door over de oplossing van de puzzel en brainstormen we samen tot een uitgebreide woordenlijst die ik gebruik voor het ontwerpen van de woordzoeker. Hierbij bepalen we samen welke woorden er definitief in moeten komen en welke woorden er echt mogen uitspringen.

Aan de hand van onze gesprekken, de gegeven oplossing en de woordenlijst ga ik voor jou aan de slag en ontwerp ik een woordzoeker die volledig bij jouw bedrijf past. Deze  woordzoeker lever ik als Word bestand zodat deze volledig aan te passen is aan jouw eigen huisstijl. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur mij dan even een berichtje en dan plannen we een vrijblijvende brainstormsessie in waarin ik met je mee denk over de verschillende mogelijkheden van het strategisch inzetten van een puzzel binnen jouw bedrijf.

WAT ANDEREN ZEGGEN

De puzzel is echt van meerwaarde

Ik zocht voor in mijn MAMAZ magazine iets om de lezeressen op een luchtige manier stil te laten staan bij ontspanning en tijd voor zichzelf.

Met de woordzoeker die Sanne aanleverde konden ze dit zowel letterlijk als figuurlijk doen. Letterlijk even stilstaan doordat het maken van de woordzoeker direct al een rust momentje geeft en ook figuurlijk door de themawoorden die verstopt zaten in de woordzoeker. Met de oplossing konden ze ook nog eens een leuke prijs winnen.

Het contact met Sanne was zeer prettig en vlot. Vraag jij je af wat een puzzel kan toevoegen aan jouw marketing of communicatie? Ga dan vooral in gesprek met Sanne! Sanne denkt echt met je mee waardoor het niet zomaar een puzzel is, maar echt een meerwaarde voor je aanbod.

Er was volop ruimte voor mijn wensen

Afgelopen jaar leerde ik Sanne kennen. Ik was direct enthousiast over haar gedrevenheid. Ik heb in totaal 4 puzzels afgenomen bij Sanne waarvan 1 op maat. Er was volop ruimte om mijn wensen aan te geven en deze te laten integreren.

Uiteindelijk gebruik ik de puzzels voor in mijn funnel. Het contact was fijn en de service was top. Dus mocht je op een originele manier een extra binnen je bedrijf willen geven of juist aan de klanten, dan zou ik zeker het gesprek aangaan over de talloze mogelijkheden!

Ik wilde iets unieks als cadeau voor mijn klanten

Voor mijn bedrijf Crisis Solutions was ik op zoek naar een leuke cadeautje voor klanten die mijn online programma kochten. Ik wilde iets unieks. Iets anders dan wat je al zo vaak voorbij ziet komen.

Ik twijfelde of een woordzoeker aansloot bij mijn behoefte. In een eerste gesprek met Sanne heeft ze mij laten inzien dat een woordzoeker bij uitstek geschikt is om dit extraatje aan klanten te kunnen bieden! Ze heeft mij van A-Z meegenomen in haar werkwijze en het tot stand komen van het product. Sanne vroeg mij ook verdiepende vragen om meer over mijn dienst te weten komen. Ik kreeg echt het gevoel dat ze voor deze puzzel zich ook goed verdiepte in mijn werk.

Sanne is erg secuur in haar werk en levert geen half werk. Ze neemt de tijd voor dat wat ze ontwikkelt en laat het aansluiten bij je behoefte. Ik ben enorm blij dat ik met haar in zee ben gegaan!

De investering voor een puzzel op maat is 297 euro excl. btw. Na onze samenwerking heb je een op maat gemaakte puzzel die volledig afgestemd is op jouw bedrijf. Met een strategisch plan om deze binnen jouw marketing of klantreis in te zetten om jouw doel te bereiken. Of dat doel nou het opvallen tussen de massa is, het versterken van je klantreis is, het vergroten van exposure op social media of iets anders is.

Veelgestelde vragen

Heb je twijfels, stuur me dan even een mail. Dan maken we een afspraak om even vrijblijvend te bellen om te kijken of dit bij jouw bedrijf past.

Ik lever de puzzel als Word-document zodat je de puzzel volledig naar eigen inzicht kunt ontwerpen. Als bonus ontvang je een e-book met het stappenplan hoe je dit via Canva kunt doen. Daarnaast kun je ook samen werken met een vormgever.

Ik heb beperkt plek voor het ontwerpen van puzzels op maat. Neem even contact met mij op om te vragen wat de wachttijd momenteel is.

Het uitgangspunt is een puzzel van ongeveer A5 formaat. Het uiteindelijke formaat hangt ook af van de opmaak die toegepast wordt. Komen we er tijdens het gesprek achter dat je een groter formaat of afwijkende vorm wilt, dan vraag ik hier mogelijk een meerprijs voor. Dit gebeurt altijd in goed overleg.

Je mag de puzzel op elke manier inzetten binnen jouw bedrijf, maar de copyright blijft bij Ruiter Puzzel.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.