Hoi, ik ben Sanne

Ik lever handgemaakte kruiswoordpuzzels en woordzoekers aan diverse publicaties. Hierbij specialiseer ik mij in op maat gemaakte thematische woordzoekers en heb ik creatieve ideeën om deze op een strategische manier in te zetten voor marketingdoeleinden.

Als kind ben ik opgegroeid tussen de denksportpuzzels. Met het puzzelontwerpbureau Ruiter Puzzel maken en leveren mijn ouders al vanaf 1982 puzzels aan diverse bladen en publicaties. Vanaf jongs af aan zag ik mijn moeder deze puzzels ontwerpen. Geregeld mocht ik helpen brainstormen voor mooie thematische woorden.

Wist je dat?

Wist je dat ik als kind mijn ouders heb geïnspireerd om ook woordzoekers te gaan maken? Ik wilde graag net zoals mijn moeder puzzels ontwerpen en verzon toen mijn eigen woordzoeker. Mijn moeder vond dat zo’n leuk idee dat ze het heeft overgenomen.

Naast denksportpuzzels maak je mij ook blij met andere manieren van puzzelen, van legpuzzels tot ingewikkelde vraagstukken. Het was dan ook geen verrassing dat ik wiskunde ben gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in geschiedenis en sta ik graag in de keuken om lekkere dingen voor mijn gezin te bakken.

Na jarenlang op de achtergrond gewerkt te hebben voor Ruiter Puzzel, ben ik er trots op dat ik de passie van mijn ouders voort mag zetten. Dat ik mensen mag uitdagen met mijn puzzels en ik de puzzelplanning voor jou uit handen mag nemen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.